GRUP DE PROMOCIÓ I DEFENSA DELS DRETS HUMANS I DELS DRETS DELS POBLES - ESGLÉSIA I PAÍS

Informació d'entitats compromoses amb la fe i el país: Grup Sant Jordi de promoció i defensa dels Drets Humans, Lliga Espiritual Mare de Déu de Montserrat...

dissabte, 26 d’octubre del 2013

Alçada moral i dignitat política - IX Jornada del Grup Sant Jordi 9 novembre

La IX Jornada del Grup Sant Jordi de Promoció i Defensa dels Drets Humans i dels Equips de Pastoral Política i Comunicació se celebrarà el proper dia 9 de novembre, dissabte, a l’Hotel Alimara (carrer Berruguete, 126).

La jornada d’enguany es titula “Alçada moral i dignitat política”. Pel matí tindrem dues ponències a càrrec de Marciano Vidal i Teodor Suau. I a la tarda, com ja és habitual, la taula rodona més testimonial, amb la participació d’Oriol Badia, Victòria Molins, Anna Punsoda, Pilar Rahola i Àngel Ros.

Hi participaran també cristians d’altres diòcesis: Madrid, Vitòria, Bilbao, Sant Sebastià, Alacant, Castelló i València, a més de les diòcesis catalanes. Per primer cop també s’hi incorpora una delegació de les Illes Balears. La presència d’altres cristians de fora de Catalunya és un dels trets característics de la Jornada, que creiem cal mantenir i reforçar en la mesura del possible.

El Grup i els Equips continuem fent un esforç molt important per assumir les despeses de la jornada, una de les quals és el dinar. Només el cost del dinar és de 33 euros, per això la inscripció mínima és de 30 euros, que cobreix aproximadament un terç de les despeses. Per això demanem que cadascú, en la mesura de les possibilitats, aporti el que consideri adient.

Pel que fa a la inscripció concreta, aquest any incorporem un formulari d’inscripció. Es tracta de clicar a sobre d’aquest enllaç i emplenar els camps. És molt important que descriviu la vostra activitat o vinculació eclesial i la professional. En total hi dedicareu un minut, però ens ajudareu a organitzar-nos millor. Com sempre, les places són limitades i hauríeu de confirmar l’assistència abans del dia 3 de novembre, mitjançant aquest formulari.

Consulteu el programa detallat aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada