GRUP DE PROMOCIÓ I DEFENSA DELS DRETS HUMANS I DELS DRETS DELS POBLES - ESGLÉSIA I PAÍS

Informació d'entitats compromoses amb la fe i el país: Grup Sant Jordi de promoció i defensa dels Drets Humans, Lliga Espiritual Mare de Déu de Montserrat...

dimecres, 28 de febrer del 2018

Prou Ostatges!

Prou Ostatges!

Més informació i inscripcions a: http://prouostatges.cat/



El poble de Catalunya pateix una asfíxia cada dia més gran en la seva lliure expressió democràtica i l’existència de veritables ostatges polítics n’és la mostra més evident.

Si els ostatges són persones retingudes per la força, per a l’alliberament de les quals s’exigeixen contrapartides des dels xantatges més diversos, els presos polítics i els governants catalans forçats a exiliar-se s’han convertit en ostatges inequívocs de l’Estat espanyol. I, com ells, també ho són centenars d’alcaldes i tantes altres persones d’organitzacions que treballen democràticament per l’emancipació nacional de Catalunya, víctimes d’una persecució politicojudicial convertida en causa general, que és un atac flagrant als drets més fonamentals de la persona.

L’existència a Catalunya de dirigents polítics i socials que no poden exercir la seva tasca cívica o el seu mandat electoral en ser perseguits per la justícia, a causa de les seves activitats polítiques democràtiques, suposa una violació dels drets humans i polítics més elementals a la qual cap demòcrata no s’hauria d’acostumar ni n’hauria de ser còmplice, amb independència de la seva ideologia política o model de país.

A iniciativa de l’Assemblea Nacional Catalana i en col·laboració amb altres col·lectius i entitats, promovem l'acció d’UN DEJUNI COL·LECTIU per posar de manifest el dèficit democràtic que viu l'Estat espanyol i la privació de llibertats a la qual estan sotmesos Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, com a líders de l’ANC i d’Òmnium, així com també els membres del Govern legítim de Catalunya Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Clara Ponsatí, Meritxell Serret, Antoni Comín, Lluís Puig i el president Carles Puigdemont.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada