GRUP DE PROMOCIÓ I DEFENSA DELS DRETS HUMANS I DELS DRETS DELS POBLES - ESGLÉSIA I PAÍS

Informació d'entitats compromoses amb la fe i el país: Grup Sant Jordi de promoció i defensa dels Drets Humans, Lliga Espiritual Mare de Déu de Montserrat...

dimecres, 11 de juny del 2014

El compromís cristià pel Dret a Decidir: acte públic el 7 de juliol, dilluns, a les 19:30 h

Cristians pel Dret a Decidir: 7 de juliol, dilluns, a les 19:30 h a l’auditori del centre cultural CaixaForum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona – Montjuïc).

El 31 d’octubre de 2013, en un acte al Parlament de Catalunya es va visualitzar l’adhesió de gairebé seixanta entitats o grup d’entitats cristianes al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Responent a la crida feta per un primer grup d’aquestes entitats.

Recordem que podeu trobareu un bon recull informatiu d’aquell acte en aquest enllaç d'aquest mateix blog.

La crida segueix oberta i que podeu animar més entitats a sumar-s’hi. Ho poden fer directament al web del Pacte www.dretadecidir.cat.

Ara, constatant amb preocupació els entrebancs que té l’exercici del Dret a Decidir, convoquem un acte públic per afirmar i explicar el compromís cristià pel Dret a Decidir, per sumar noves adhesions i per reclamar-ne el seu exercici.

Per diversos problemes d’agenda, aquest acte no es farà el dia inicialment indicat, sinó el proper 7 de juliol, dilluns, a les 19:30 h a l’auditori del centre CaixaForum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona – Montjuïc).

Us demanem que us reserveu la data i en feu difusió.

Salutacions cordials,

Grup promotor de l’adhesió d’entitats i institucions catòliques o d’inspiració cristiana al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

Si voleu contacta amb nosaltres per qualsevol qüestió sobre l'acte del dia 7 de juliol Cristians pel Dret a Decidir, podeu escriure a:
grupsantjordi@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada