GRUP DE PROMOCIÓ I DEFENSA DELS DRETS HUMANS I DELS DRETS DELS POBLES - ESGLÉSIA I PAÍS

Informació d'entitats compromoses amb la fe i el país: Grup Sant Jordi de promoció i defensa dels Drets Humans, Lliga Espiritual Mare de Déu de Montserrat...

dijous, 14 de desembre del 2017

Suport dels cristians als represalitat polítics catalans

ACTE DE SUPORT AL GOVERN EMPRESONAT I ALS JORDI'S
Marató d'activitats culturals organitzada per la sectorial de Cristians de l'ANC
Dissabte 16/12 de 11 a 17 hores - Església de Sant Felip Neri (Pl. Sant Felip Neri - Barcelona)
Us animem a que participeu d'aquest acte solidari i de manifestació d'afecte envers el govern empresonat i a l'exili i el Jordi's, i en feu tota la difusió possible.
Al llarg de 5 hores es portaran a terme activitats de lectura de textos i de poesia, actuacions musicals, mini-ponències i tertúlies, testimonis d'amics i familiars i uns espai de pregària i de meditació. L'acte estarà conduit per la periodista Sílvia Cóppulo.
Hi participen generosament periodistes, activistes, polítics, actors i músics, entre altres:
Arcadi Oliveras, Àngel Colom, Victòria Molins i Pare Manel
Laura Borràs, David Jou, Carles Sales i Núria Feliu
Antoni Bassas, Sílvia Cóppulo
Cardhuforfree (Jazz), Anton Serra i Carlota Ruiz (Música clàssica)
Durant l'espai de dinar, de 2 a 3 de la tarda hi haurà un taller de meditació i qui vulgui podrà compartir amb nosltres un lleuger àpat fred.
Es recolliran aportacions per ajudar a les famílies dels presos.
Confiem en la bona acollida d'aquest acte i en la vostra participació i col·laboració en difondre-la entre els vostres contactes.
CRISTIANS PER LA INDEPENDÈNCIA I EL PUNTAVUI DISTRIBUIRAN CENTENARS DE POSTALS PER SER ENVIADES ALS CONSELLERS EMPRESONATS I ALS JORDI'S
Diumenge 17/12 el diari El PuntAvui encartarà un full amb quatre postals perquè tothom pugui enviar-les a Oriol Junqueras, Jordi Cuixart, Joaquim Forn i Jordi Sànchez i manifestar-los el suport, l'afecte i l'escalf de tots nosltres.
Durant l'acte de dissabte 16/12 a l'església de Sant Felip Neri també se'n podran recollir.
INUNDEM LES PRESONS DE POSTALS SOLIDÀRIES!!
Cristians per la independència – Sectorial de l’Assemblea Nacional Catalana

1 comentari:

  1. Vaig voler anar-hi, vaig estar en les portes, però el meu problema es que vaig amb una cadira elèctrica que pesa 150 quilos, mes els 108 quilos meus. Per l'entrada principal, el graó cap dins ho feia impossible, per la porta de l'esquerra se'm va oferir una rampa que, per ajudar a carretons de càrrega poder si, per cadira de rodes impossible. Els i demanaria que quan organitzin algun acte NO ACCESSIBLE per a tothom ho indiquin. Visc a Terrassa i a les 10,30 ja era'm, amb transport públic FGC, a la plaça Sant Felip Neri. Felicitats per l'iniciativa. Gràcies

    ResponElimina