GRUP DE PROMOCIÓ I DEFENSA DELS DRETS HUMANS I DELS DRETS DELS POBLES - ESGLÉSIA I PAÍS

Informació d'entitats compromoses amb la fe i el país: Grup Sant Jordi de promoció i defensa dels Drets Humans, Lliga Espiritual Mare de Déu de Montserrat...

dimarts, 30 de març del 2021

Tramès el llibre "Els empresonats i exiliats de la Bíblia" al nostres presos i exiliats polítics

El Grup Sant Jordi has enviat el llibre "Els empresonats i exiliats de la Bíblia" de Fra Jordi Cervera al presos i exiliats polítics amb el següent missatge:

Benvolguts empresonats i exiliats polítics,

El llibre que teniu a les mans s'ha editat amb la clara intenció de donar suport a la lluita per la justícia i pels drets humans davant de la interpretació matussera de lleis ràncies i tendencioses. Una situació en la qual us heu vist atrapats, per fidelitat a la voluntat del nostre poble, i malauradament en patiu les conseqüències des de fa més de tres anys. Per tot plegat, el nostre Grup, fidel als seus orígens i a la motivació que va inspirar el bisbe Joan Carrera, hem col·laborat econòmicament en la seva edició. 

Hem demanat a l’autor que us en fes una dedicatòria personal perquè sentíssiu més a prop l’escalf d’ell i de una part important de la societat que sempre us té presents. Podreu comprovar que al final de la presentació l’autor us esmenta.

Confiem que aviat quedeu lliures d’aquest entrebanc i que la Pasqua, que ja és propera, sigui, més que un signe, una festa d’alliberament i triomf.

Farem tot el possible per la difusió del llibre, sempre per desvetllar consciències en favor de la vostra, i nostra, causa.

Ben cordialment,

Grup Sant Jordi de promoció i defensa dels drets humans.

Pere Fàbregues i Morlà

President

Març 2021

Sinopsi: 

https://grupsantjordi.blogspot.com/2021/02/els-empresonats-i-exiliats-de-la-biblia.html

Vídeo de presentació:

https://grupsantjordi.blogspot.com/2021/03/els-empresonats-i-exiliats-de-la-biblia.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada